Nieuw CoCo-lid: Margot Ruijters

We zijn blij dat Margot Ruijters de CoCo komt versterken per 15 mei 2024. Zij is actief in haar stadsdorp Doe JeMee op IJburg en zodoende kende zij het Netwerk al. Na een tijdje te hebben meegelopen, waren we van beide kanten enthousiast. Welkom Margot!

photo 2024 05 17 12 26 42

Meer over Margot

In Valkenburg geboren in 1959. Psychologie gestudeerd in Nijmegen en sedert 20 jaar woonachtig op IJburg Amsterdam. Bij diverse grote bedrijven gewerkt als adviseur en trainer en de laatste 20 jaar als zelfstandig ondernemer. Ik heb me altijd ingezet voor Duurzame Inzetbaarheid van werknemers ; met plezier, vitaal en bekwaam je werk kunnen blijven doen. 

In de voorbereiding op mijn pensioen, heb ik 2 jaar geleden een nieuwe uitdaging opgepakt nl. Het opzetten van IJburg Doe je Mee.  Als bewonersinitiatief zet ik me nu als vrijwilliger samen met een aantal Ijburgers in, om te zorgen ‘dat we niet alleen langer leven maar ook meer leven’ op alle dimensies van het leven. Op zoek naar handige tips om Doejemee te laten groeien, ontdekte ik het voor mij nieuwe fenomeen ‘Stadsdorpen’. De visie en waarden passen helemaal bij de doelstellingen van DoejeMee en toch zijn ze heerlijk divers

Als vers cocolid kan ik me de komende jaren nog meer inzetten en een bijdrage leveren aan het op de kaart zetten van stadsdorpen en kennismaken met de collega Stadsdorpen in Amsterdam. Mijn ervaring met netwerken en mijn directe praktische aanpak komt zeker goed van pas.

Ik zie er naar uit jullie te ontmoeten en samen te werken!

Deel in je netwerk